Manchester United, Bayern Münih’ten 2 yıldız transferi yaptı!

13.08.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 02:14

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Bayern Münih’ten iki yıldız oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu. İngiliz ekibi, Bayern Münih’in savunma oyuncusu Matthijs de Ligt ile Noussair Mazraoui’yi kadrosuna ekledi.

Manchester United, Bayern Münih’ten 2 yıldız transferi yaptı!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonda çalışmalarına hız veren İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester United bugün yaptığı açıklama ile iki yıldız oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

Dev iki transfer

Manchester United, Bayern Münih'ten 25 yaşındaki savunma oyuncusu de Ligt ile birlikte 26 yaşındaki sağ bek Noussair Mazraoui'yi de kadrosuna kattığını açıkladı.

45 milyon euro + 5 yıllık sözleşme

Kırmızı Şeytanlar, Hollandalı stoper De Ligt'in transferi için Bayern Münih ile anlaşmaya vardı. Manchester United, De Ligt için 45 milyon euro bonservis ve artı 5 milyon euro bonus ödeyecek. Oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu 6 yıllık sözleşme imzalandı.

15 milyon euro bonservis

Manchester United, sağ bek Mazraoui'nin transferi için Bavyera kulübüyle anlaşma sağladı. Premier Lig devi, Faslı futbolcu için 15 milyon euro ve artı 5 milyon euro bonus ödeyecek.

Erik ten Hag, Ajax ekibini topluyor

Ajax kulübünün altyapısında yetişen Noussair Mazraoui 2022 yılına kadar Ajax ile forma terlettikten sonra Bayern Münih'te oynadı. 25 yaşındaki stoper De Ligt ise 2019 yılında kadar Ajax formasını giyip önce Juventus’a ardından da Bayern Münih’e transfer olmuştu.

de Ligt: Erik ten Hag ile çalışmak için sabırsızlanıyorum

Manchester United’ın Hollandalı teknik direktörü ve aynı zamanda eski hocası olan Erik ten Hag için de Ligt, "Erik ten Hag kariyerimin ilk aşamalarını şekillendirdi, bu yüzden benden en iyiyi nasıl çıkaracağını biliyor ve onunla tekrar çalışmak için sabırsızlanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler