Manchester United, Erik ten Hag ile yola devam dedi!

İsa Kethüda
04.07.2024 - 13:07 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 13:13

Son dakika haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag ile olan sözleşmesini uzattığını açıkladı...

Manchester United, Erik ten Hag ile yola devam dedi!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag ile olan sözleşmesini uzattığını duyurdu.

Sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatıldı

Kırmızı Şeytanlar'dan yapılan açıklamada, Hollandalı teknik adamın sözleşmesinin 30 Haziran 2026 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. 

İmza sonrası kulüp sitesine açıklama yapan Erik ten Hag, "Kulüple birlikte çalışmaya devam edeceğim ve anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Geçtiğimiz iki yıla baktığımızda, katıldığım zamandan bu yana iki kupa kazandık.

"Hala çok çalışmamız gerekiyor"

Ancak Manchester United'dan beklenen seviyeye ulaşmak için önümüzde hala çok çalışmamız gerektiğinin de farkında olmalıyız; bu da İngiltere ve Avrupa şampiyonlukları için mücadele etmek anlamına geliyor.

Kulüple yaptığım görüşmelerde, bu hedeflere ulaşma vizyonumuzda tam bir birlik bulduk ve hepimiz bu yolculuğu birlikte yapmaya güçlü bir şekilde kararlıyız" dedi.

Manchester United performansı

1 Temmuz 2022 tarihinden bu yana İngiliz ekibinde görev yapan 54 yaşındaki çalıştırıcı, çıktığı 114 karşılaşmada 68 galibiyet, 15 beraberlik ve 31 mağlubiyetle 219 puan topladı ve maç başına da 1.92 puan ortalaması yakaladı.

2 kupa kazandı

Erik ten Hag, Manchester United ile 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 İngiltere Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler