Manchester United, Jose Mourinho'nun gözdesini transfer ediyor

Cem Ergün
28.06.2024 - 19:15 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 19:29

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği iddia edilen yıldız isim için girişimlere başladı. Detaylar...

Manchester United, Jose Mourinho'nun gözdesini transfer ediyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından Calciomercato imzalı habere göre; Premier Lig ekibi Manchester United, Serie A temsilcisi Roma'nın yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte detaylar...

United'tan Dybala'ya kanca

İngiliz devi Manchester United'ın, Roma forması giyen Arjantinli on numara Paulo Dybala'yı transfer etmek istediği ifade edildi.

Görüşmeler tıkandı

Roma ile yeni sözleşme görüşmelerinden sonuç alamayan Dybala'nın, 6 milyon Euro olan yıllık ücretinin en az 7.5 milyon Euro olmasını istediği belirtildi. Bu sebeple görüşmelerin tıkandığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe ile anıldı

Geçtiğimiz haftalarda hem Türkiye hem de dış basında yer alan haberlerde, Jose Mourinho liderliğindeki Fenerbahçe'nin de Paulo Dybala'yı transfer etmek istediği iddia edilmişti. 

Mourinho'nun Roma'daki gözdesi

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Roma'yı çalıştırdığı dönemde Paulo Dybala hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunmuştu. Mourinho, "Dybala'nın sözleşmesindeki madde 1 Ağustos itibarıyla iptal oldu. O günden beri artık daha rahat uyuyorum. Çok yüksek seviyede bir oyuncu ve bizim için çok değerli bir isim. Ondan vazgeçemeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler