Manchester United, Sırp savunmacının peşinde

17.03.2021 - 17:30 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 17:38

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, İtalya Ligi ekiplerinden Fiorentina forması giyen Nikola Milenkovic'in peşinde. Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktör Solskjaer oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Peki Nikola Milenkovic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide görev yapıyor? İşte detaylar...

Manchester United, Sırp savunmacının peşinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın peşinde olduğu savunma oyuncusu belli oldu...

Manchester United, Nikola Milenkovic'in peşinde

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Kırmızı Şeytanlar, İtalya Ligi takımlarından Fiorentina forması giyen Nikola Milenkovic'i transfer etmek istiyor.

Menajeri ile görüşmeler başlandı

Haberde, teknik direktör Solskjaer'in Sırp savunma oyuncusunu kadrosunda görmek istediği ve oyuncunun menajeri Fali Ramadani ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

35 milyon Euro

İtalyan ekibinin Milenkovic için yaz aylarında 35 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli isteyeceği öğrenildi. 

Nikola Milenkovic kimdir, bu sezon kaç maçta forma giydi?

Sırbistan'ın Belgrad şehrinde doğan ve Partizan altyapısında futbola başlayan Milenkovic, A takıma kadar yükseldi ve 2017 yılında Partizan'dan Fiorentina'ya 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu; bu sezon forma giydiği 28 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler