Manchester United, transferi resmen açıkladı!

01.06.2020 - 13:50 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 13:53

İngiltere Premier Lig'de koronavirüs sebebiyle verilen aranın bitmesine sayılı günler kala Manchester United, kiralık oynayan Ighalo konusunda bir hamle yaptı. Transferle ilgili ayrıntılar açıklandı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, ara transfer döneminde Shanghai Greenland Shenhua'dan kiraladığı Odion Ighalo ile ilgili kararını verdi. United, futbolcunun 31 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek bir sözleşmeye imza attığını duyurdu.

Ighalo ile United forması giymeye devam edecek

8 maçta 4 gole imza atan futbolcu Club Brugge, Derby County (2) ve LASK Linz maçlarında ağları havalandırmıştı. Çocukluk rüyası olarak adlandırdığı Manchester United'da forma giyeceği için her zaman heyecanlandığını söyleyen futbolcu, kalmak istediğinin sinyallerini daha önce vermişti.

Solskjaer de takımda kalmasını istiyordu

Premier Lig'de ayın futbolcusu ödülü de alan futbolcu, COVID-19 sebebiyle verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirdiğini düşünüyor. Futbolcu için teknik direktör Ola Gunnar Solskjaer golcü ismin takımda kalması gerektiğini ifade etmişti.

"Rüya kupa ile devam etmeli"

Solskjaer, Ighalo'nun United forması giymesinin futbolcu adına çok önemli olduğunu ve bu rüyanın kazanılacak bir kupa ile birlikte devam etmesi gerektiğini söylemişti. Premier Lig, 17 Haziran itibarıyla başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler