Manchester United, yıldız orta sahasını satma kararı aldı!

Cem Ergün
14.07.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 18:20

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, kadrosundaki iki yıldızla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibinin gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

Manchester United, yıldız orta sahasını satma kararı aldı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag liderliğinde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Manchester United, transfere de hızlı başladı.

Zirkzee'yi kadrosuna kattı

Kırmızı Şeytanlar, bu yaz transfer döneminde Bologna'dan Hollandalı forvet oyuncusu Joshua Zirkzee'yi kadrosuna kattı. Manchester temsilcisi bu transfer için 42.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Yoro'ya 50 milyon Euro vermeye hazır

ManU ayrıca Fransız ekibi Lille'in 18 yaşındaki genç yıldızı Leny Yoro'yu da kadrosuna katmak istiyor. United'ın bu transferde Real Madrid ile rekabet ettiği ifade edilirken, 50 milyon Euro bonservis bedeli de gözden çıkarıldı.

Gidecekleri belirledi

Manchester United, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gidecek oyuncuları belirledi.

Lindelof satış listesinde

Manchester Evening News'un haberine göre; ManU, 30 yaşındaki savunmacısı Victor Lindelof'u bu yaz elden çıkarmak istiyor. Sözleşmesinin son senesine girecek olan Lindelof için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ifade edildi.

Eriksen için de teklifler değerlendirilecek

Çıkan haberde, İngiliz ekibinin Danimarkalı orta sahası Christian Eriksek için de gelen tekliflerin değerlendirileceği ve Eriksek ile yolların ayrılmak istendiği kaydedildi.

Galatasaray'a McTominay müjdesi

Haber detayında Facundo Pellistri ve Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Scott McTominay için de satış kararının çıktığı aktarıldı.

10 milyon Euro istedi

Geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılıların, İskoç orta saha için İngiltere'ye çıkarma yaptığı belirtildi. McTominay'in, Galatasaray'dan yıllık 10 milyon Euro istediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler