Manchester United yıldızı Antony'ye bir şiddet suçlaması daha!

Aleyna Gürgen
11.09.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 00:33

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da şiddet iddiaları yüzünden kadro dışında bırakılan Antony yeni bir şiddet suçlaması ile karşı karşıya.

Manchester United yıldızı Antony'ye bir şiddet suçlaması daha!

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Antony yeni bir suçlama ile gündeme geldi. Şiddet söylentileri yüzünden bir sonraki duyuruya kadar Manchester United’a dönmeyeceği açıklanan Brezilyalı futbolcu şimdi de Ingrid Lana isimli bir kadına şiddet uygulamakla suçlanıyor.

Brezilyalı yıldıza şiddet suçlaması

Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki futbolcu Antony’nin eski kız arkadaşı Gabriela Cavallin’e şiddet uyguladığı iddia edildi. Manchester United oyuncusunun Cavallin’e tehdit mesajları gönderdiği ve genç kızın kafası ile ellerini yaraladığı öne sürüldü. İddiaların ardından polis konu ile ilgili soruşturma başlattı. 

Önce milli takım sonra Manchester United

Antony’nin şiddet iddiaları ile gündeme gelmesinin ardından ilk olarak Brezilya Futbol Federasyonu genç futbolcunun milli takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. Daha sonrasında ise Manchester United da Brezilyalı futbolcunun bir sonraki duyuruya kadar takıma dönmeyeceğini açıkladı. 

"Suçsuz olduğumu yinelemek istiyorum"

Eski sevgilisi Gabriela Cavallin’e şiddet uyguladığı iddialarının ardından Manchester United'da kadro dışı kalan Antony bir açıklama yayınladı. Antony takımda kadro dışı kalması hakkında "Tarafıma yöneltilen bu suçlamalara karşın bir süre ara vermek konusunda Manchester United ile anlaştık. Bu, takım arkadaşlarımın dikkatini dağıtmaktan kaçınmak için karşılıklı bir karardı. Suçsuz olduğumu yinelemek istiyorum. Bu süreçte polis ile bağlantılı olarak çalışmaya devam edeceğim." dedi.

Antony’ye bir şiddet suçlaması daha

Eski sevgilisi Gabriela Cavallin’e şiddet uyguladığı öne sürülen Antony bir başka şiddet suçlaması ile gündeme geldi. 33 yaşındaki bankacı Ingrid Lana, Record için yaptığı açıklamalarda Brezilyalı futbolcudan şiddet gördüğünü iddia etti. 

İlgini Çekebilir
ManU, Antony'nin gözünün yaşına bakmadı! Kadro dışı
Habere Git

“İstemiyorum deyince beni duvara itti”

Bankacı Ingrid Lana yaptığı açıklamalarda Ekim ayında Antony’nin Manchester’daki evine uluslararası para transferleri ile ilgili görüşmeye gittiğini belirtti. Brezilyalı futbolcu ile sadece iş için görüştüğünü söyleyen Lana, Antony’nin evinde yaşananları şu sözlerle anlattı: “Amacım sadece işti. Onun daveti üzerine oraya vardığımda, onun farklı amaçları olduğunu fark ettim. O benimle birlikte olmaya çalıştı ve ben bunu yapmadım. Ona ‘istemiyorum’ dedim. O ise beni duvara itti ben de kafamı çarptım. Hiçbir zaman kimsenin sevgilisi olmadım."

Antony, mesajlaşmaları yayınladı

Ingrid Lana’nın şiddet iddialarının ardından Antony Instagram hesabı üzerinden 33 yaşındaki bankacı ile olan müstehcen konuşmalarını yayınladı. Brezilyalı futbolcunun yayınladığı WhatsApp mesajlarında Lana’nın Antony’ye “Günaydın sevgilim. Konuş benimle prens.” dediği futbolcunun ise “Günaydın güzelim nasılsın?” diyerek mesajlara cevap verdiği de görüldü.

“Görüntüler gerçek değil”

Antony’nin yayınladığı WhatsApp mesajlaşmalarının ardından Ingrid Lana, Brezilyalı futbolcunun görüntülerle oynadığını öne sürdü. Lana, ünlü futbolcunun yayınladığı mesajların ardından şunları söyledi: “Çaresiz misin? Bu, bir kadınla flört etsen de etmesen de ne kadar yalancı olduğunu ve kadınlara ne kadar saygı duymadığını gösteriyor. Arkadaş olarak aramızdaki konuşmaları paylaştı... Bana hiç benzemeyen açık konuşmalar da dahil. Çünkü çaresiz durumda. Bunu yaparak neyi başarmak istediğini bilmiyorum. Tek bildiğim gerçeğin her zaman ortaya çıktığıdır. Asla onu ya da kariyerini tehlikeye atmak gibi bir niyetim olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler