Manchester United'dan Real Madrid'in yıldızına flaş teklif!!

07.06.2017 - 15:16 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 15:16

AJANSSPOR DIŞ HABER - İngiltere medyasından The Sun’a göre  Manchester United Alvaro Morata’yı kadrosuna kazandırmak istiyor ve bu transfer  için 78 milyon £ (pound) maliyeti gözden çıkarması gerektiğini belirtti.

Gazetedeki habere göre Kırmızı Şeytanlar’ın  52 milyon £ (pound) teklif ettiğini ama yıldız oyuncu Avrupa’daki birçok şampiyon kulüplerin transfer listesinde olduğu için daha ciddi bir teklifle İspanyol ekibinin kapısını çalması gerektiği söylendi.

Jose Mourinho ‘nun bu yaz transfer sezonunda Şampiyonlar Ligi için büyük harcamalar yapmayı  ve forvet hattında yaşları ilerleyen Zlatan İbrahimovic , Wayne Rooney gibi yıldız isimlerin yerini Morata’nın doldurabileceğini, gelecekte kırmızı beyazlıların önemli bir oyuncusu olacağını düşündüğü belirtildi.

Real Madrid gelecek olan teklifleri değerlendirmeye hazırlandığı ve 24 yaşındaki İspanyol oyuncu için 78 milyon £ (pound) istediği yazıldı. Ayrıca mavi beyazlı ekibin Manchester United’ın kalecisi David de Gea ‘nın transferinin de pazarlıklar aşamasında gündeme getirdiği ama İngiliz kulüp file bekçisini kesinlikle pazarlıkların içine dahil etmediği anlaşıldı.

Alvaro Morata, Real Madrid formasıyla 2016-2017 sezonunda çıktığı 43 maçta toplam 20 gol, 6 asist yapmayı başardı.

The Sun’a göre pazarlık görüşmelerinde eğer Madrid ekibinin istediği fiyat kırmızı beyazlılara yüksek gelir ve anlaşamazlar ise B planı olarak Torino’nun forveti  Andrea Belotti’yi belirledi.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler