Manchester United'dan Cristiano Ronaldo kararı!

Feride Kara
14.11.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 22:37

Manchester United’ın ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo verdiği röportaj nedeniyle gündemi sallarken İngiliz kulübü Portekizli isim için bir karar aldı.

Manchester United'dan Cristiano Ronaldo kararı!

Futbol gündeminin en çok konuşulan konularından biri Ronaldo oldu. Yayıncı Piers Morgan’a röportaj veren yıldız futbolcu Manchester United yönetimi, Erik ten Hag ve eski teknik direktör Ralf Rangnick'i eleştirmişti. 

Manu Ronaldo'nun sözleşmesini feshedecek

Telegraph'ın haberine göre Manchester United, kulüpteki kalan maaşlarını talep etmemesi halinde Ocak'ta Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshedecek. Röportajı ile gündemi sarsan Ronaldo'nun bu karar karşısında ne karar vereceği merak ediliyor. 

Erik ten Hag’a saygı duymuyorum

Ronaldo röportajında "Erik ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü bana saygı göstermiyor. Manchester United beni ayrılmaya zorladı. Sadece menajer değil, kulübün içindeki üst düzey yönetici seviyesindeki iki üç kişi daha. Dürüst olmak gerekirse, bunu söylememeliyim. Ama umrumda değil, insanlar gerçeği dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen sezon da bazı insanların beni burada istemediğini biliyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Manchester United'dan Ronaldo açıklaması! Ceza yolda...
Habere Git

Para cezası verilecek

Ronaldo'nun kulübe yönelttiği eleştirilere tepki gösteren Manchester United yönetiminin yıldız oyuncuya en az 1 milyon sterlin para cezası vereceği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler