Manchester United efsanesi, Arda Güler'i transfer edin dedi: “Yeni De Bruyne olur”

24.06.2024 - 19:01 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 19:06

Manchester United’ın efsane isimlerinden Dwight Yorke, Premier Lig devinin Real Madrid'de forma giyen Arda Güler’i transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Manchester United efsanesi, Arda Güler'i transfer edin dedi: “Yeni De Bruyne olur”

AJANSSPOR DIŞ HABER

Real Madrid ve Türk Milli Takımı formaları altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldızımız Arda Güler, transfer döneminin açılmasıyla beraber Avrupa devi kulüplerin iştahını kabarttı.

“De Bruyne gibi olabilir”

Crypto Sports’a konuşan Trinad ve Tobagolu efsane forvet Dwight Yorke: “Kevin De Bruyne ve Mohamed Salah’ın Chelsea’de forma şansı bulamadıktan sonra kulüpten ayrıldığını ve kariyerlerinde yükselişe geçtiklerini gördük. Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılarak Manchester United'a gelmesinin de benzer bir durum olmayacağını kim söyleyebilir? Güler, Manchester United için yeni bir De Bruyne olabilir.

Arda Güler harika çocuk  

Birkaç yıldır onu izliyorum ve o harika bir çocuk. Türkiye adına EURO 2024’te harika bir gol atarak bu özel kaliteye sahip olduğunu gösterdi. Şimdi tüm kulüpler onu Real Madrid yedek kulübesinden kurtarmak isteyecek.

Onu görmezden gelemeyiz 

Taraftarlar deneyimli ve hızlı bir çözüm yaratacak transfer istiyorlar ancak ilerde dünya standartlarında olabilecek Güler'i görmezden gelmemeliyiz. Manchester United'ın onunla sözleşme imzalamasından yanayım” ifadelerini kullandı.

Real Madrid performansı

Bu sezon Real Madrid forması altında 12 maça çıkan genç yetenek 6 gollük bir performans sergiledi. 19 yaşındaki futbolcunun Eflatun-Beyazlı kulüp ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler