Beşiktaş'a transferde sürpriz golcü! Jordan Ighalo...

17.06.2022 - 12:47 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 13:53

Yeni sezon öncesi transferde ilk bombasını Faslı stoper Romain Saiss ile patlatan Beşiktaş için Arap basınından flaş bir iddia geldi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'a transferde sürpriz golcü! Jordan Ighalo...

Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ilk imzayı Faslı stoper Romain Saiss'e attırdı. Siyah beyazlılar 32 yaşındaki savunmacı ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Beşiktaş, Jordan Ighalo'nun peşinde

Saiss ile savunmaya yapılan takviyenin ardından gözünü forvet transferine çeviren Kartal için Arap yarım adasından flaş bir iddia geldi. Arap basını, siyah-beyazlıların, Al Hilal forması giyen Manchester United'ın eski golcüsü Jordan Ighalo'yu istediğini yazdı.

 

Kartal'dan 3 milyon Euroluk teklfi

Habere göre; kariyerinde Udinese, Granada, Watford ve Manchester United gibi takımların formasını giyen 33 yaşındaki golcü için Beşiktaş 3 milyon Euroluk bir teklif yaptı. Ighalo'nun da Al Hilal'den ayrılarak Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni transferini KAP'a bildirdi! İşte sözleşme detayları
Habere Git

33 maçta 25 gol, 5 asist

2021-22 sezonunda Al Shabab ekibiyle 19 maçta 13 gol 1 asist üreten futbolcu, Al Hilal'de ise 13 maçta 12 gol ve 4 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan golcü futbolcu toplamda sezonu 33 maçta 25 gol 5 asistle tamamladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler