Manchester United'ın Eski Teknik Direktöründen Erling Haaland İtirafı

Akın Ungan
13.05.2023 - 23:00 | Son Güncellenme: 13.05.2023 - 23:13

Manchester United'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Molde'de çalıştığı dönemde Erling Haaland'ı ManU'ya önerdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi.

Manchester United'ın Eski Teknik Direktöründen Erling Haaland İtirafı

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Borussia Dortmund'tan Premier Lig devi Manchester City'e transfer olan ve gösterdiği performans ile kırılmadık rekor bırakmayan Erling Haaland hakkında flaş bir itiraf geldi.

Manchester United Haaland'ı kabul etmedi

City'nin ezeli rakibi Manchester United'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Molde'yi çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Erling Haaland'ı Manchester United'a önerdiğini fakat kulüp tarafından kabul edilmediğini açıkladı.

"4 milyon Euro'ya imzayalabilirlerdi"

Solskjaer, "Manchester United'la iletişime geçtim çünkü o takımda oynayabilecek bir oyuncuya sahiptik. Ama ne yazık ki dinlemediler. 4 milyon Euro'ya imzayalabilirlerdi. Ama onu istemediler. 4 milyon... Şimdi çok farklı şeyler konuşuluyor. Mükemmel bir oyuncu" dedi.

İlgini Çekebilir
Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu!
Habere Git

Solskjaer, Ronaldo'yu hatırlattı

Eski kulübü hakkında eleştirilerde de bulunan teknik adam, Cristiano Ronaldo'nun olay röportajlarını doğrular nitelikte konuştu.

Ronaldo, Piers Morgan'a yaptığı konuşmada Manchester United antrenmanlarının, kulüpten ayrıldığı dönemden bu yana hiçbir gelişme göstermediğini söylemişti. Ronaldo'nun bu sözleri kulüpte büyük yankı bulmuş, yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilmişti.

"Old Trafford ve antrenman sahaları çok ihmal edildi"

Solskjaer, "Old Trafford ve antrenman sahaları çok ihmal edildi. Diğer takımlara yetişmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Valencia'nın menajerinden flaş sözler! Anlaşma...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler