Ralf Rangnick, Manchester United'tan Ayrıldı

Akın Ungan
29.05.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 16:51

Cristiano Ronaldo'lu Manchester United'ta Ralf Rangnick, takımdan ayrıldı. Avusturya Milli Takım teknik direktörü Rangnick, İngiltere'deki danışmanlık görevini bıraktı.

Ralf Rangnick, Manchester United'tan Ayrıldı

Bu sezonun başında eski futbolcularından dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak, Premier Lig'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Manchester United, başarılı bir grafik çizememiş ve teknik direktör ayrılıklarına sahne olmuştu.

Premier Ligi 58 puan ile 6. bitiren Manchester United'ta bir ayrılık daha yaşandı. Sezona Ole Gunnar Solskjaer ile başlayan Kırmızı Şeytanlar, Solskjaer'in ayrılmasının ardından kısa süreliğine takımı Michael Carrick'e emanet etti.

Carrick'in ardından geçici olarak göreve gelen Ralf Rangnick, yerini gelecek sezondan itibaren United'ı yönetecek olan Erik ten hag'a bıraktı.

Ralf Rangnick danışmanlık görevini bıraktı

Ralf Rangnick, Manchester United'tan ayrıldığını duyurdu. Aynı zamanda Avusturya Milli Takımı'nı yöneten tecrübeli teknik adam, United'taki danışmanlık görevini, Avusturya'daki görevine odaklanmak için bıraktığını açıkladı.

Manchester United'ın başında 29 maç

Ralf Rangnick, Manchester United'ın geçici antrenörü olarak çıktığı 29 karşılaşmada 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etmişti. Rakip filelere 44 gol gönderirken, kendi ağlarında ise 45 gol gören Rangnick, 1.45 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler