Jesus da Mancini de Pedro'dan Vazgeçmedi! Gollerin Sırrı...

Ali Bozkurt
21.04.2023 - 11:16 | Son Güncellenme: 21.04.2023 - 11:30

İtalya Milli Takımı teknik direktörü Roberto Mancini ve Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a Pedro ısrarı yaptığı iddia edildi. İşte Mancini'nin ısrarı...

Jesus da Mancini de Pedro'dan Vazgeçmedi! Gollerin Sırrı...

AJANSSPOR HABER

İtalya Milli Takımı teknik direktörü Roberto Mancini ve Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a golcü oyuncu Joao Pedro ısrarı ettiği iddia edildi. İtalyan teknik adam milli takım için Pedro'dan vazgeçmediği ortaya çıktı. Detaylar...

Fenerbahçe'ye davet yazısı geldi

Hürriyet'te yer alan habere gçre, İtalya Mili Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini 20 gün önce oynanan milli maçlar için yıldız oyuncuyu milli takımın geniş kadrosuna davet için Fenerbahçe’ye yazı göndermiş ancak daralan maç kadrosuna almamıştı.

Jesus'un güveni boşa çıkmadı

Fenerbahçe'de teknik adam Jorge Jesus, taraftarın yoğun eleştirilere tuttuğu Joao Pedro'dan vazgeçmedi. Portekizli teknik adam Başakşehir maçında da oynatarak takıma 3 puanı getirmesine yol açmıştı. Pedro ise kendine verilen bu şansı iyi değerlendirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti! Erden Timur...
Habere Git

Gol attı ağladı

Taraftarın büyük tepkisi sonrası sakatlıktan çıktıktan sonra ara ara maçlarda görev alan Pedro, üstünde hissettiği baskılardan gol atarak çıktı. Başakşehir'e ikinci gol atan Pedro, gol sonrası gözyaşlarına boğuldu. 

Fenerbahçe'de 13 maç kaçırdı

Cagliari’de son sezonunda sadece 1 maç kaçıran, kariyeri boyunca hiç ciddi sakatlık yaşamayan Pedro, Fenerbahçe yaşadığı sakatlıklar yüzünden 13 lig maçında forma giyemedi. 

Rayo Vallecano maçında dizi döndü

Sezon başı yaşadığı problem nedeniyle kampı ve hazırlık maçlarını kaçıran Pedro’nun Dünya Kupası arasında Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında da dizi dönmüştü. 13 maç sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu tekrardan sakatlığını atlatarak takıma katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler