Mancini uyardı: Transferi bırak, Türkiye'ye bak

07.06.2021 - 14:26 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 16:14

İtalya Milli Takımı kalecisi Donnarumma transferin gözdesi durumunda. Roberto Mancini, EURO 2020'deki Türkiye maçı öncesi Donnarumma'yı uyardı. İşte detaylar...

Mancini uyardı: Transferi bırak, Türkiye'ye bak

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR 

EURO 2020’de açılış maçında 11 Haziran'da Türkiye ile İtalya karşı karşıya gelecek. A Milli Takım ile karşılaşacak İtalya’da teknik direktör Roberto Mancini, kaleci Gianluigi Donnarumma ile bir konuşma yaptı. Detaylar haberimizde...

Mancini’den Donnarumma’ya mesaj

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Mancini, gelecek sezon Milan’da devam etmeyecek olan Donnarumma’nın geleceğiyle ilgili konuları bir kenara bırakıp tam anlamıyla EURO 2020’ye odaklanmasını istedi. 

Performansta sapma istemiyor

Haberlerde Mancini’nin Donnarumma konusunda endişeli olduğu belirtiliyor. Deneyimli çalıştırıcı, kişisel durumlardan ötürü performansta bir sapma olmaması konusunda gerekli uyarıları yaptı.

Transferde gözde bir isim

Milan ile sözleşme görüşmeleri sırasında ters düşen Donnarumma’nın adı Serie A ekiplerinden Juventus ile anılıyor. Juventus’un Wojciech Szczęsny’nin yerine Donnarumma’yı düşündüğü gündemde. 

Juventus ve PSG’nin listesinde

Hatta La Gazzetta dello Sport, Donnarumma’nın menajeri Mino Raiola ile Juventus’un görüşme halinde olduğunu, Paris Saint Germain’in de yine 22 yaşındaki kaleciyi istediğini öne sürdü. Donnarumma ve menajeri, Milan'ın önerdiği 7 milyon Euro'yu değil çift haneli rakamları hedefliyor.

Donnarumma’nın paylaşımları 

Öte yandan transferde adı merkezde olan Donnarumma, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkati çekiyor. Donnarumma, daha çok İtalya Milli Takımı ile olan paylaşımlar yapıyor. 

Türkiye’de Uğurcan örneği 

İtalya’daki olayın bir benzeri Türkiye Milli Takımı açısından da geçerli. Trabzonspor’da gelecek sezon yer alması beklenmeyen Uğurcan Çakır da yine transferde adı sıkça Avrupa takımlarıyla anılıyor. Adı Inter, Lille gibi takımlarla sıkça anılan Uğurcan Çakır, turnuvaya olan konsantrasyonunu şu sözlerle açıklıyor:

“Milli forma her şeyin önünde geliyor. Bize inansın ve güvensinler. Ay yıldızlı bayrak her şeyin üstündedir. Burada oynayan oynamayan herkes birbirine destek verir. Kimin oynadığı değil takımın başarısı önemli. Kişisel hedeflerim takımın önüne geçmiyor.”

Senin için hazırladığımız haberler