Roberto Mancini'den Balotelli'ye: Ondan daha faydalı birini çağırdım!

Feride Kara
21.03.2022 - 18:43 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 19:03

Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı finalde Kuzey Makedonya ile mücadele edecek İtalya'da Roberto Mancini, Mario Balotelli ile ilgili soruyu yanıtladı

 Roberto Mancini'den Balotelli'ye: Ondan daha faydalı birini çağırdım!

 İtalya Milli Takımı teknik direktörü Roberto Mancini Kuzey Makedonya ile yapılacak olan Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı finali maçına Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'yi davet etmedi.

Balotelli yanıtı

Kuzey Makedonya karşılaşması öncesinde basının sorularını yanıtlayan Roberto Mancini, Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin çağrılmamasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Onun yerine daha yararlı olabilecek birini seçtim. Yeni şeyler denemek için çok az vaktimiz var." 

İlgini Çekebilir
Balotelli'den olay sözler: Adana'da olduğum için Tanrı'ya şükrediyorum!
Habere Git

Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz

Mancini "Insigne ve Barella konusunda herhangi bir endişem yok. Milli takımda her zaman iyi iş çıkardılar. sezon boyunca yüzde yüz olmadığınız zamanlar olabilir. Bu yüzden Chiellini'nin oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Juve ile maça çıkması iyi oldu. Kazanmak isteyen bir takımın güçlü bir savunması olmalı. Amacımız Dünya Kupası'nı kazanmak ve bunu başarabilmek için de bu iki maçı kazanmak zorundayız. Kazanarak Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Balotelli 3.5 yıl aradan sonra çağırılmıştı

Ocak ayında Teknik Direktör Mancini’nin kararıyla Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli de 3,5 yıl aradan sonra İtalya Milli Takımı hazırlık kampına davet almıştı. Balotelli, gök-mavili formayı son olarak 7 Eylül 2018'de İtalya’nın Polonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler