Mancini’den maç sonu anlamlı mesaj: Kovid nedeniyle acı çeken...

17.06.2021 - 01:00 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 01:04

EURO 2020’de İsviçre’yi 3-0 yenerek tur atlamayı garantileyen İtalya’nın teknik direktörü Roberto Mancini açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde…

Mancini’den maç sonu anlamlı mesaj: Kovid nedeniyle acı çeken...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Milli Takımı ile büyük bir çıkış yakalayan Roberto Mancini, bu başarısını EURO 2020’ye de taşıdı. Gökmavililer 2 maçın ardından Son 16 turuna kalmayı başardı. 

 

A Milli Takımımızdan sonra İsviçre’yi de 3-0’lık skorla geçen İtalyanların teknik direktörü Mancini, “İsviçre ile zor maç olacağını biliyorduk. Başlangıçta da zorlandık ama sonra tempo kazandık” dedi.

Mancini: Çocuklar çok iyi iş çıkardı

Havanın çok sıcak olduğunu ve bu şartlarda 5 günde 2 maç yapmanın kolay olmadığının altını çizen başarılı çalıştırıcı, “Yorgunluklar yüzünden sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Çocuklar çok iyi iş çıkardı. Galibiyetimizi hastalık nedeniyle acı çeken tüm İtalyanlara adıyoruz" diye konuştu.

Locatelli: Tüm takımın eseri

Attığı 2 golle maçın yıldızı seçilen Manuel Locatelli ise, "Bu ödül için çok gururluyum ama bunu tüm takımla paylaşmak istiyorum. Bence harika bir grubuz. İlk gol ailem içindi. İkincisi ise tüm İtalyan taraftarlar için. Çünkü onları tekrar mutlu etmek için oynuyoruz" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler