Roberto Mancini: "Zaniolo'ya Galatasaray'a Gitmesini Söyledim"

İsa Kethüda
08.03.2023 - 15:20 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 15:34

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Süper Lig takımlarından Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo hakkında konuştu. İşte detaylar.

Roberto Mancini: "Zaniolo'ya Galatasaray'a Gitmesini Söyledim"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran ve şu anda da İtalya Milli Takımı'nda Teknik Direktör olarak görevine devam eden Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takıma transfer olan Nicolo Zaniolo hakkında açıklamalarda bulundu.

"Umarım Galatasaray'da forma şansı bulur"

Zaniolo'nun Galatasaray'a transferini değerlendiren Il Messaggero sitesinde değerlendiren Roberto Mancini, "Fikrimi sorduğunda Zaniolo'ya Galatasaray'a gitmesini söyledim. Çünkü oynaması gerekiyor. Umarım Galatasaray'da forma şansı bulur. Türkiye'ye gitmesi tek olasılıktı" dedi. 

"Oynayacaklarımız arasındaki en güçlü takım diyebiliriz"

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İngiltere ile karşılaşacakları maça da değinen İtalyan çalıştırıcı, "Oynayacaklarımız arasındaki en güçlü takım diyebiliriz. Fransa'ya karşı elenmiştiler. İyi başlamak istiyoruz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Jesus'a Play-off cevabı
Habere Git

Genel olarak takımın durumunu değerlendiren Mancini, "Andrea Compagno'yu iki yıldır takip ediyorum, her zaman oynuyor ve gol atıyor. Raspadori umarım zamanında yetişebilir. 

"Donnarumma bizim bir numaramız"

Raspa benzersiz, eşsiz ve yetenekli bir oyuncu. Donnarumma bizim bir numaramız. Meret'i hep aradık ve takdir ettik ama bir numara Donnarumma açıklamasını yaptı.

"Katar'da hayal kırıklığı yaşadık"

Katar'ı unuttuğunu söyleyen Mancini, "Evet, unuttuk ve artık önümüze bakmalıyız. Orada hayal kırıklığı yaşadık. Her şeyi ve hayal kırıklıklarını ve iyi şeyleri artık arkamızda bırakmalıyız" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan sert sözler: "Kimse bana fikir veremez!"
Habere Git

"Maradona, Tanrı'dan futbola bir hediye

"Maradona hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna yanıt veren Mancini, "Maradona, Tanrı'dan futbola bir hediye" diye yanıt verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler