Mandzukic'ten örnek hareket: Maaşını iade etti...

17.04.2021 - 14:05 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 14:17

Dış haberler... Milan'ın Hırvat golcüsü Mandzukic, Mart ayında kadro rotasyonuna dahil olmaması nedeniyle alacaklarını kulübe iade etti. İşte detaylar..

Mandzukic'ten örnek hareket: Maaşını iade etti...

AJANSSPOR - HABER

Ara transfer döneminde bedelsiz olarak Milan'a katılan Mario Mandzukic, sakatlıklardan ötürü şimdiye dek 12 maçta forma giyemedi. Inter yenilgisine kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren; hala Inter takibine devam eden Milan, Hırvat futbolcudan verim alamadı. Mario Mandzukic, Mart ayında süre alamaması nedeniyle maaşını kulübe iade etti. Çizme basını, Mandzukic'in bu anlamlı hareketini gündeme taşıdı.

47 gündür sahalardan uzaktı

19 Şubat'ta şiddetli kas ağrıları nedeniyle tedavilerine başlanan Mandzukic, 7 Nisan'da; yani 47 gün sonra sahalara geri döndü. Mart ayında sakatlıklardan ötürü sahaya çıkamayan futbolcu, en son Kızılyıldız maçının 82. dakikasında sakatlanıp; maçı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

Maaşı Milan Vakfı'na bağışlanacak

İtalyan La Gazetta Dello Sport Gazetesi'nde çıkan haberde, Milan Başkanı Paolo Scaroni'nin; Mart ayı ödemesini iade Mandzukic'in maaşının Milan Vakfı'ndaki gençler için kullanılacağını açıkladı.

158 dakika sahada kaldı, gol üretemedi

Milan'la şimdiye kadar 5 maçta forma şansı bulan Mario Mandzukic, bu maçların toplamında 158 dakika süre bulurken; gol veya asist yapamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler