Bayern Münih'te Leroy Sane'ye Yumruk Atan Sadio Mane Kadro Dışı Bırakıldı

Burak Alaca
13.04.2023 - 16:48 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 17:08

Bayern Münih'te Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City maçından sonra soyunma odasında Leroy Sane'ye yumruk atan Sadio Mane kadro dışı bırakıldı.

Bayern Münih'te Leroy Sane'ye Yumruk Atan Sadio Mane Kadro Dışı Bırakıldı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'nin Bayern Münih'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Alman ekibinin soyunma odasında büyük gerilim yaşanmıştı.

Mane'den yumruk

Soyunma odasında Sadio Mane ve Leroy Sane arasındaki sözlü gerilimin ardından Mane takım arkadaşına yumruk atarak dudağını patlattı. İkiliyi takım arakdaşları zorlukla ayırdı.

Kadro dışı cezası geldi

Olayların ardından Bavyera ekibi Sengalli yıldız için kararını verdi. 31 yaşındaki futbolcunun süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Sakatlılar önüne geçti

Sezon başından Liverpool'dan Bayern Münih'e büyük ümitlerle transfer olan Sadio Mane fibula kemiğindeki yaşadığı iltihaplanma nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bayern Münih forması ile tüm kulvarlarda 28 maça çıktı ve 9 gol, 5 asistliik katkı verdi.

Rövanş 19 Nisan'da

Bayern Münih dezavantajlı skor aldığı ilk maçın ardından rövanş maçında Manchester City'yi 19 Nisan'da Allianz Arena'da konuk edip yarı finale çıkabilmek için mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler