Manisa Büyükşehir Belediyespor, pazar günü Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Manisa Büyükşehir Belediyespor, pazar günü Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak

Son 5 Haber

Trabzonspor'un ilgilendiği genç futbolcu fikrini değiştirdi, görüşmeler hız kazandı

Dünya Kupası tarihinde eşine az rastlanır istatistik! Kanada ceza sahasına 97 kez girdi

A Milli Takım'dan Vincenzo Montella'dan Paraguay karşısında 11'de iki değişiklik

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin ardından ikinci transfer bombası Süper Lig'den!

TRT yine gündem oldu! Dünya Kupası'nı izlemek için televizyonu açanlar şoke oldu
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
MANİSA (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. hafta maçında 19 Kasım Pazar günü Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Bora Çaylan, "Bütün planlamalarımızı Fenerbahçe’yi yenmek üzerine yapıyoruz." dedi.
Kulüpten yapılan açıklamada müsabakayla ilgili görüşlerine yer verilen Çaylan, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin Avrupa'nın en kaliteli basketbol liglerinden biri olduğunu kaydetti.
Fenerbahçe Beko karşısında teknik ekibe ve oyuncularına güvendiklerini ifade eden Çaylan, "Avrupa’nın önde gelen takımlarından biri olan Fenerbahçe'yi Manisa'da ağırlayacağız. Seyircimizin desteğiyle seyir gücü yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Biz, parkeye rakip kim olursa olsun kazanmak için çıkıyoruz. Bütün planlamalarımızı Fenerbahçe'yi yenmek üzerine yapıyoruz. Bu maçta da taraftarlarımızı aramızda görmek istiyor, son saniyeye kadar desteklerini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Fenerbahçe Beko maçı hazırlıklarını Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde sürdüren yeşil-beyazlı takımda sakatlığı bulunan John Roberson, Daron Russell ve Sinan Sağlam'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.