Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan şirketleşme hamlesi! Büyük değişim...

10.04.2018 - 19:12 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 19:12

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan şirketleşme hamlesi! Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda kulübün adını Manisa Spor Futbol Kulübü yapıp, renklerini de Siyah-Beyaz yapmaya hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 1’inci Grup’ta açık ara farkla şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2018-2019 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek. Bu ligde de şampiyon olmanın hesaplarını yapan Büyükşehir, yeni sezon öncesinde şirketleşmeye giderek, adını, rengini, logosunu değiştirip, yepyeni bir kimliğe bürünecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri, halkın benimseyeceği bir şirketleşme adımına imza atmanın hazırlığı içerisinde.

ADI MANİSA SPOR FK, RENKLER SİYAH-BEYAZ!

Profesyonel bir şirketle anlaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu konuyla ilgili oldukça hummalı bir çalışma içerisinde. Yönetim, kulübün adını Manisa Spor Futbol Kulübü yapıp, ana renklerini de Siyah-Beyaz yapmaya hazırlanıyor. Ancak renk konusunda 1931 yılında kurulan Manisa Sakaryaspor’un renklerinde yer alan Yeşil’in de olması gündemde. Siyah-Beyaz’ın yanına Yeşil mi? Sarı mı? Kırmızı mı? Yoksa başka bir renk mi? Bu henüz tam olarak netleşmiş değil.

LOGODA TARZAN AHMET BEDEVİ

Yönetimin düşündüğü logolar arasında da Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi’nin olması gündemde. Sadece Tarzan değil, Manisa’nın tüm tarihi değerlerini kapsayan bir logo için her şey masaya yatırılıp, yoğun bir şekilde değerlendiriliyor.

Manisa Manşet / Mustafa TATLI

 

Senin için hazırladığımız haberler