Manisa FK, Çaykur Rizespor'dan Alberk Koç'u transfer etti

Akın Ungan
02.01.2024 - 19:24 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 19:29

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Çaykur Rizespor'dan 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Alberk Koç'u kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Manisa FK, Çaykur Rizespor'dan Alberk Koç'u transfer etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, sol bek oyuncusu Alberk Koç ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki oyuncu imza töreninde “Manisa Futbol Kulübü gibi önemli bir camiada olduğum için mutluyum. Çok çalışıp takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum” dedi.

Manisa FK'dan Alberk Koç hamlesi

Manisa FK, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Alberk Koç ile 1 yıl opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı.

Erdem Özkan: “Alberk, takımımıza güç katacaktır”

Alberk Koç’un deneyimi ve enerjisi ile takıma güç katıcağını ifade eden Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Alberk, devre arası transfer döneminde kadromuza kattığımız ilk isim. Deneyimi ve enerjisiyle takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Kendisini aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Hem Alberk hem de Manisa Futbol Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Bülent Uygun dönemi resmen başladı
Habere Git

Çaykur Rizespor'da 2 maçta kadroda yer aldı

Alberk Koç, son olarak Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasını giydi. 26 yaşındaki sol bek oyuncusu 2 maçta kadroda yer alırken gol ve asist üretemedi.

Kariyerinde 154 resmi maça çıktı

Alberk Koç kariyerinde 154 resmi karşılaşmaya çıktı. Sol bek oyuncusu bu maçlarda 5 gol kaydederken, 7'de asist yapma başarısı gösterdi.

Piyasa değeri 300 bin Euro

Son olarak Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasını giyen Manisa FK'ya transfer olan Alberk Koç'un Transfermarkt verilerne göre güncel piyasa değeri 300 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler