Manisa FK'da sportif direktör Levent Devrim ile yollar ayrıldı

Kerem Ergün
11.11.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 14:54

TFF 1. Lig ekibi Manisa FK'da futbol direktörü Levent Devrim'in görevine son verildi. Manisa ekibi Devrim ile yolları neden ayırdı? İşte tüm detaylar...

Manisa FK'da sportif direktör Levent Devrim ile yollar ayrıldı

TFF 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü, kulüpte futbol direktörü ve sportif direktör olarak görev yapan Levent Devrim ile olan sözleşmenin feshedildiğini açıkladı.

"Teşekkürler Levent Devrim."

Manisa Futbol Kulübü, Levent Devrim ile yolların ayrıldığını kulübün resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Teşekkürler Levent Devrim. Takımımızın futbol direktörü Levent Devrim ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Levent Devrim'e kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

İşte Manisa ekibinin paylaşımı

İlgini Çekebilir
Manisa FK, Sakarya'ya istediğini vermedi
Habere Git

Manisa FK'nin bu sezonki performansı

 Manisa FK, bu sezon TFF 1. Lig'de 11 maça çıktı. Bu 11 maçta 19 puan toplayan Ege ekibi, 6. sırada bulunuyor. Manisa FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Siyah beyazlılar dördüncü tur maçında Elaziz Belediyespor'u deplasmanda 3-0 yendi.

Sıradaki rakip Bandırmaspor

Levent Devrim ile yollarını ayıran Manisa FK, TFF 1. Lig'in 12. haftasında Bandırmaspor'a konuk olacak. 13 Kasım Pazar günü oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler