Manisa FK'da Levent Eriş, Ankara Keçiörengücü maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
04.12.2022 - 17:02 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 17:09

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında evinde konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalan Manisa Futbol Kulübü'nde Levent Eriş, maç sonu konuştu

Manisa FK'da Levent Eriş, Ankara Keçiörengücü maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın ardından Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş açıklamalarda bulundu.

"İyi bir mücadele olacağını bekliyorduk"

Güçlü bir rakiple oynadıklarını ifade eden Eriş, "Ligin iyi takımlardan biriyle oynadık. Deplasmandaki galibiyet ve puanlarına bakınca daha fazla puan aldıklarını söyleyebiliriz. Bu anlamda iyi bir mücadele olacağını bekliyorduk. İlk devrede maalesef biz istediğimiz gibi başlayamadık ve rakibi kendi sahasına hapsedemedik." dedi.

"Her iki takımı da tebrik ediyorum"

İki takımında net pozisyına giremediğini ifade eden Eriş, "Bunun da sıkıntılarını çektik. İkinci devrede takımımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Maçın genelinde pozisyon zenginliği açısından iki takımın da net pozisyonu yoktu desek çok da yanlış söylemiş olmayız. Mücadele anlamında her iki takımı da tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Manisa'da sessiz Pazar
Habere Git

"İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum"

Bugünkü beraberliği kayıp olarak düşünmediğini ifade eden Eriş, "Futbol böyle bir oyun. Gençlerimizi de sahada oynatarak onların kazanımını sağlamak bizim için sevindiriciydi. Biz yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Ben çocuklarıma güveniyorum ve iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bugünkü beraberliği kayıp olarak düşünmüyorum. Çocuklarımızın daha iyi işler yapabileceğini biliyorum. " dedi.

"Bunu gerçekleştiremediğimiz için üzüldük"

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Nizamettin'e de değinen Eriş, "Bu maçı kazanıp takım kaptanımız Nizamettin’e hediye vermek istiyorduk. Bizim için çok değerli olan bu kardeşimizin sezonu kapatması çok üzücüydü. Bunu gerçekleştiremediğimiz için üzüldük. İnanıyorum ki kalan son 3 maçta istediğimiz puanları alıp, istediğimiz bir yerde devreyi sonlandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler