Manisa FK'da Turgay Altay, Erzurumspor yenilgisinin sebebini buldu

Orhan Gülek
06.02.2022 - 17:26 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 17:36

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Erzurumspor'a 1-0 mağlup olan Manisa FK'da Turgay Altay, rakibin bireysel oyuncu kalitesiniin yüksek olduğunu söyledi.

Manisa FK'da Turgay Altay, Erzurumspor yenilgisinin sebebini buldu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1’inci Lig’in 23’üncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Manisa FK’yı 43’üncü dakikada Landre’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay da bireysel oyuncu kalitesi yüksek bir takıma karşı oynadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bağımsız olarak oynama kültürüne devam etmeliyiz"

"Şampiyonluğa giden ve üst kalitedeki bir takıma karşı mücadeleden memnunum ama oyundan memnun değilim. İlk devre maçı koparabilecek pozisyonlar yakaladık ve bu dakikalarda atacağımız bir gol fiziksel üstünlüğümüzün devamıyla maçı çok farklı yönlere götürebilirdi fakat bireysel oyuncu kalitesi yüksek takımlardan bir tanesi maçı bitirmeyi biliyor. Buradan çıkarmamız gereken en önemli ders kendi oyunumuzu skordan ve rakipten bağımsız olarak oynama kültürüne devam etmeliyiz. Bunun ihtiyacı da sabırdan geçiyor."

"Fizik olarak üstünlük sağladık"

Altay, ligin uzun bir maraton olduğuna dikkati çekerek, "Fizik olarak üstünlük sağladık ve maçı kazanabilirdik. Önümüzdeki çok önemli dönemeci geçemedik. Lig uzun bir maraton ve ben şu an hala sınırın gerisinde olduğumuzu düşünmüyorum. Bu maçtan dersler çıkarıp kazanımları da yanına koyarak ilerleyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler