Manisa FK'da Turgay Altay, ilk yarıda oynanan oyundan memnun!

17.02.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 19:38

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Bandırmaspor sahasında Manisa Futbol Kulübü ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, değerlendirmelerde bulundu.

Manisa FK'da Turgay Altay, ilk yarıda oynanan oyundan memnun!

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Manisa FK golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, değerlendirmelerde bulundu.

"Üst üste maçlar oynuyoruz kolay değil"

Gürsel, 2 santrforlu bir oyun anlayışı ile sahaya çıktıklarını ifade ederek, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı daha çok kendimize yakın bir oyun oynadık ama daha önceki Bandırmaspor oyunu gibi değildi. İki tane net pozisyon bulduk, birini değerlendirmemiz lazımdı ama değerlendiremedik. Bugün kendi sahamızda kazanmayı isterdik ama olmadı. Yolumuza bakacağız, daha çok çalışıp. Önümüzdeki maçları kazanıp sezon sonundaki hedefimize ulaşmak istiyoruz. Üst üste maçlar oynuyoruz kolay değil, pazartesi günü Altınordu maçı var. En iyi şekilde dinlenip, Altınordu maçına hazırlanmak istiyoruz. İki oyun oynayan takımın mücadelesi de berabere bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız” açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler