Manisa FK, Bede Osuji ve Dani Ramirez'i kadrosuna kattı! Transfer

01.08.2024 - 16:08 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 16:16

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, yeni sezon öncesi kadrosunu Bede Osuji ve Dani Ramirez ile güçlendirdi. Transferler resmen açıklandı. Detaylar...

Manisa FK, Bede Osuji ve Dani Ramirez'i kadrosuna kattı! Transfer

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Çağdaş Çavuş liderliğinde TFF 1. Lig'in 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Manisa FK, iki yeni transferini resmen duyurdu.

1+1 yıllık sözleşmeler imzalandı

Manisa FK'dan yapılan açıklamada, Nijeryalı sol kanat oyuncusu Bede Osuji ve İspanyol orta saha oyuncusu Dani Ramire ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

İlk açıklamalar

Manisa ekibinden yapılan açıklamada Bede Osuji'nin şu sözlerine yer verildi: "Manisa Futbol Kulübü için buradayım. Takımıma katkı sağlamak ve başarılı olmak için geldim. Türkiye’de ve Manisa’da olduğum için mutluyum. Burada çok çalışıp Takımıma en üst düzeyde katkı vermek ve başarılı olmak istiyorum."

Dani Ramirez'in ise, "Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Manisa Futbol Kulübü ailesine katıldığım için çok mutluyum. Manisa FK ile ilgili çok güzel bilgiler aldım. Burada başarılı olmak için çok çalışacağım. Taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum" dediği kaydedildi.

Kariyer performansları

Kariyerinde 288 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki Bede Osuji, 59 gol ve 20 asistlik performansa imza attı.

32 yaşındaki Dani Ramirez ise 340 maçta forma giyerken 67 gol ve 55 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler