Manisaspor Başkanı Gökay Budak: Kulübümüzü kapanma noktasından...

24.03.2018 - 20:57 | Son Güncellenme: 24.03.2018 - 20:57

Grandmedical Manisaspor ile Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında hayata geçirmeyi planlanan işbirliği projesi onaya sunulacak. Projenin ayrıntılarından bahseden Manisaspor Başkanı Gökay Budak, “Tek gayemiz, kulübümüzü kapanma noktasından yeniden ayağa kalkacak hale getirmektir” dedi.

MESOB ile Manisaspor arasında yapılması planlanan işbirliği projesinin ayrıntılarından bahseden Budak, Manisaspor’u yeniden eski günlerine döndürmek amacıyla yoğun mesai harcadıklarından bahsetti.

Türkiye'nin kayıtlı esnaf sayısında yedinci sırada bulunan Manisa’da yaklaşık 50.000 esnaf bulunduğunu hatırlatan Budak, “Esnaf başına 5 TL'lik bir destekle, kulübümüzün yaşatılması adına esnafımızdan destek isteyeceğiz. Birlik başkanımız Sayın Hasan Geriter'in onayına sunulacak destek projesi ile kulübümüze aylık bazda 250.000 TL gibi bir nakit akışı sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Gökay Budak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Manisaspor ilk defa bu kadar şeffaf yönetilmektedir. Tek gayemiz şehrin en büyük markası Manisaspor’u kapanma noktasından, yeniden ayağa kalkacak hale getirmektir. Manisaspor halkın takımıdır, esnafımız bireysel bazda desteklerini sunuyor ancak bunun kimseyi üzmeyecek şekilde düzenli olarak yapılması için birlik başkanımızın desteğine ihtiyacımız var. Şehrin ekonomisini ayakta tutan vefalı esnaflarımız Manisaspor'u sahipsiz bırakmayacaktır. Zor günler geçirdiğimiz bu süreçte, esnafımıza sarılacağız. Esnaflarımızın gönlü zengindir. Biz millet olarak bütün zorlukları bir arada durarak aştık. Yine kenetleneceğiz. Şehrimizin Manisaspor'a, Manisaspor'un da şehrimize ihtiyacı var. Esnaf kardeşlerimizi de bu projeyi bireysel ve oda bazında desteklemeye davet ediyorum. Pazarcılar odamız bu akımı başlatmak için ilk adımı attı. Umarım diğer odalarımız da yanımızda olur. Bu takım hepimizin. Esnafımızın da bu bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler