Manisaspor o iddiaya sert yanıt verdi

21.11.2017 - 17:37 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 17:37

TFF 1. Lig ekibi Manisaspor, başkan Abdullah Mergen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili ortaya atılan iddia üzerine bir açıklama yayınladı ve hukuki süreç başlatılacağını açıkladı.

Manisaspor'dan yapılan açıklama şöyle:

"Grandmedical Manisaspor Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar medyaya bakış açımız; basının, kamuoyunun bilgiye ulaşmasında en önemli organ olduğu gibi devlet ve millet arasında da köprü olduğudur.

Bu bakış açısıyla birlikte, basın mensuplarının kulübümüz ile kamuoyu arasında köprü oluşturabilmesi için her zaman basın mensuplarının işlerini kolaylaştırdık ve her zaman bütün birimleriyle ulaşılabilir olan bir kurum olduk.

Ama maalesef göreve geldiğimiz günden bu yana bütün iyi niyetli yaklaşımlarımıza rağmen özellikle Manisa yerel basınında, Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetim kurulumuz üzerinden Grandmedical Manisaspor’u kaosa götürmeye çalışan bir kesimin olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır.

Manisa yerel medyasında, yaptığı haberlerle temiz zihinlerin kirlenmesine neden olan isimlerden bir tanesi de Manisa Manşet Gazetesi Spor Muhabiri Mustafa Tatlı isimli şahısdır.

Bu zat, her hangi bir kaynağa dayandırmadan, art niyetli, aslı astarı olmayan ve gayri ahlaki bir üslup kullanarak yaptığı haberlerle Grandmedical Manisaspor’a en büyük zararı veren isimler arasındadır.

Başkanımız Abdullah Mergen’in geçtiğimiz haftalarda Manisa’ya teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Grandmedical Manisaspor’un menfaatleri yönünde yaptığı görüşmeye dahi sosyal medyada “Bir iddiaya göre; Cumhurbaşkanı, Mergen’i fırçalayıp, “Sen kendini mafya mı zannediyorsun? Futbolcuları tehdit ediyormuşsun? demiş… Ziyaretin detayı ile kulüpten bir açıklama gelmediğine göre demek ki görüşme olumsuz geçti. Olumlu geçseydi şimdiye “Sayın Cumhurbaşkanımız…” diye başlayan teşekkürlerle dolu basın açıklamaları havada uçuşurdu.” şeklinde yaptığı paranoyakça yorum Mustafa Tatlı’nın nasıl bir ruh hali içinde olduğunun göstergesidir.

Geçmişten olduğu gibi bundan sonra da bu zat ve bu zihniyetle mücadelemiz devam edecek ve her türlü hukuki süreç başlatılacaktır"

Senin için hazırladığımız haberler