Manisaspor sezonu açtı

11.07.2018 - 16:40 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 16:40

Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Diriliş sloganıyla mücadele edecek olan Manisaspor 2018-2019 sezonunun startını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde verdi. Antrenman öncesinde kurban kesildi.

''Biz gençlerle her şeye hazırız''

Antrenman öncesinde sezonun ilk antrenmanını takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Erkan Aslan, “Göreve başladığım ilk günde söyledim Manisaspor’un durumu, konumu bizim için hiç önemli değil. Biz gençlerle her şeye hazırız. Biz buraya transfer yasağı açılacak, iyi takım kurulacak diye gelmedik. Bu çocukların yüzde 90’ını tanıyorum. Bu çocukların da bir şeyi başarabileceğini biliyorum. Bunu da herkese göstereceğiz. Bu lafta kalmayacak. Tabi şu anda en kötüsünü konuşuyoruz. Transfer yasağı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kadromuzda bulunan 15 oyuncu geçen sezon tanesi TFF 1. Lig’de oynadı. Çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Sezona bu çocuklarla da başlayacak bile olsak çıkıp oynarız. Hiçbir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.

''8 isim transfer yasağını kaldırdı''

Transfer yasağı ile ilgili kamuoyuna ve taraftarlara müjde vermek istediğini sözlerine ekleyen Aslan, “Şu ana kadar 8 isim transfer yasağını kaldırdı. Bu isimler arasında Sait Karafırtınalar hocamız başta olmak üzere eski oyuncularımız Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Ozan Sol, Hakan Turan ve Timur Karagülmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Uğur Pamuk ve Umut Gündoğan ile de görüştük onlarda yasağı kaldıracaklarını ifade ettiler. Bu oyuncularla ilgili de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Transfer yasağının kaldırılması konusunda önemli bir yol kat ettik.  Yine bu oyuncularımızın avukatları Emirhan Çeviker Bey’e ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. O da bize kolaylık sağladı. Gerçekten de transfer yasağını kaldırırken bu oyuncularımızın bizden bir talebi olmadı. Hepsi Manisaspor sevdalısı ve kulübün önünü açmak adına bizlere yardımcı oldular. Bunun arkası gelecektir. Bu sorunu çözüp önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler