Manisaspor'da imzalar atıldı

05.10.2017 - 21:18 | Son Güncellenme: 05.10.2017 - 21:18

Manisaspor Kulübü ile Özel Grandmedical Hastanesi arasındaki isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreni yapıldı. 

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki törene Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar ve yöneticiler katıldı.

Başkan Mergen, imza töreninde yaptığı konuşmada, TFF 1. Lig'de mücadele eden takımlarının isminin "Grandmedical Manisaspor" olarak tescillendiğini söyledi.

Yoğunluktan dolayı imza töreninin bugüne kaldığını belirten Mergen, şöyle konuştu:
"2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana Grandmedical ile sağlık hizmetlerinin tamamında birliktelik içindeydik. Bu birliktelikte yıllık 100 bin lira civarında bir destekleri söz konusuydu. Özel Grandmedical Hastanesi ile çalıştığımız 3,5 yıllık süreçte ise sağlık hizmetleri konusunda bir kuruş dahi ödeme yapmadık. Bu süreç kamuoyunda sulandırıldı. Önemli olan miktardan çok burada sergilenen duruş. İsim sponsorluğu konusunda başka firmalardan hiç teklif olmadı. İsim sponsorluğu konusunda Özel Grandmedical Hastanesi ile 1,5 yıllık bir süreç için 400 bin liralık bir anlaşma sağlandı."

Törende bulunan Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mümtaz Kahya ise Manisaspor ile yapılan iş birliğinin Manisa'ya hayırlı olmasını dileyerek, "Bizler sağlık sektöründe hizmet etmekten mutluluk duyduğumuz Manisa'mız için spor alanında bu kentin sembolü olmuş Manisaspor’a da hizmet etmeye talip olduk. Böylece sağlık sponsorluğu yaptığımız, şehrimizin takımına olan desteğimizi genişletmiş olduk. Bu birlikteliği ve hizmeti anlaşma gereği belirli bir süre değil, kalıcı olarak bir ömür boyu sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler