Manisaspor'dan transfer yasağı için açıklama

23.07.2018 - 17:20 | Son Güncellenme: 23.07.2018 - 14:30

Manisaspor Teknik Direktörü Erkan Aslan takımın son durumu ve oyuncuların performansına yönelik açıklamalarda bulundu. Ayrıca Aslan, transfer yasağı konusuna da değindi.

Manisaspor Teknik Direktörü Erkan Aslan takımın son durumu ve oyuncuların performansına yönelik açıklamalarda bulundu. İki haftalık bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını hatırlatan Aslan, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Genç bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bunu avantaja çevirebilirsek, ligde iyi işler yapabiliriz” dedi.

“Ligin en genç kadrosuna sahibiz”

Yeni sezon hazırlıklarına bir günlük aranın ardından bugün yeniden start verecek olan Manisaspor’da Teknik Direktörü  Erkan Aslan önemli açıklamalarda bulundu. İki haftalık bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve bu süreçte oyuncuların göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu dile getiren Aslan, “Genç bir kadroya sahibiz ve bu oyuncuların birçoğu geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de forma şansı buldular. Bu onlar içinde ayrı bir tecrübe oldu. Mevcut kadro yapımızla şu anda mücadele edeceğimiz ligin en genç kadrosuna sahibiz diyebilirim. Eğer bunu değerlendirip, avantaja çevirebilirsek ligde istediğimiz sonuçları elde edebiliriz” şeklinde konuştu.

“Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Aslan, “Kadromuzda bulunan oyuncular zaten daha önceden bildiğimiz arkadaşlarımız. Onlar bizi, biz onları çok iyi tanıyoruz. Geride bıraktığımız bu iki haftalık periyodu en iyi şekilde değerlendirdik. Genç arkadaşlarımızın her geçen gün performansları artıyor. Lig başlayana kadar kendimizi daha da geliştirip, lige iyi bir başlangıç yapma amacındayız” ifadelerini kullandı.

“Transfer yasağının kalkacağına inanıyorum”

Önlerinde duran en büyük sıkıntının transfer yasağı olduğunu ve yönetimle birlikte yasağı kaldırmak için önemli bir mücadele verdiklerini belirten Aslan, “Öncelikle mevcut yönetimin iyi niyetli olduğunu belirtmek istiyorum. Onlarda kulübün önünü açmak adına çaba harcıyorlar. Transfer yasağı koyduran oyuncularla sürekli temas halindeyiz. Yasağı kaldıran oyuncuları sürekli kamuoyu ile paylaşıyoruz. Şu ana kadar 10’a yakın isim yasağı hiçbir sorun çıkarmadan kaldırdı. Ben diğer isimlerinde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Transfer yasağının kalkacağına inanıyorum. Ancak şunun özellikle altını çizmek istiyorum. Takım olarak moralimiz üst seviyede ve yüzlerimiz gülüyor. Yasak kalksa da kalkmasa da biz sahaya çıkacağız ve aslanlar gibi mücadelemizi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben oyuncularımın hepsine güveniyorum” şeklinde konuştu.

Afyon kampı ve hazırlık maçlarının programı belli oldu

1 Ağustos’ta başlayacak olan Afyon kampı ve hazırlık maçlarının programına da değinen Aslan, “Afyon kampı öncesinde ilk hazırlık maçımızı 28 Temmuz Cumartesi günü Tire 1922 ile deplasmanda oynayacağız. Daha sonra 10 günlük bir Afyon kampımız olacak. Kampta da 2 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Kampın ardından 18 Ağustos’ta Manisa’da Nazilli Belediyespor, 25 Ağustos’ta da deplasmanda Bandırma ile hazırlık maçı oynayıp lig öncesi son hazırlığımızı yapmış olacağız” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler