Manisaspor'un yeni hocası kim olacak? Başkan açıkladı!

17.06.2018 - 18:36 | Son Güncellenme: 17.06.2018 - 21:36

Grandmedical Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi göreve geldiği günden bugüne kadar yapılanlar ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Manisaspor'un nasıl bir antrenörle çalışacağına dair bilgi veren Baygeldi'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''Maaş ödeme sözümüzde durduk''

” Yönetim olarak personele maaş ödemesi yapacağımız sözümüzü tuttuk. Sponsorumuz Grandmedical Manisaspor ve yöneticilerimiz duyarlı davrandı. Bayram öncesi söz verdiğimiz gibi gerek çalışan personelimize gerekse geçmiş yönetimlerden alacakları olduğu için mahkemeye veren personele ödeme yaptık. Gönül isterdi ki personelimizin alacaklarının tamamını bayram öncesinde verelim. Ancak kısıtlı zamanda şimdilik bunu yapabildik. Bayram sonrasında ödemelere devam edeceğiz. Bu ödemeler, zor günler yaşayan personelimize en azından moral olmuş oldu. Verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. Daha öncede dediğim gibi her şey güzel olacak. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var.” 

''Bütçemize uygun bir antrenör seçeceğiz''

“Yorganımızı ayağımıza göre örteceğiz. Antrenör konusunda ince eleyip sık dokuyacağız.  Kulüp koşullarına uygun, çalışkan ve takımı ileriye taşıyacak bir isimle anlaşmak istiyoruz. Şu an resmi bir anlaşmamız da yok. ”

''Önceliğimiz Makakula''

” Makukula dosyasıyla yönetime destek olan eski başkanlardan Emre Hasgör’ün ilgilendiği, Portekizli oyuncunun avukatı Alexis Rutman’la görüşüp bir miktar para teklif ettik. Bu konuda hafta ortasına kadar bir çözüm bekliyoruz. “

''Bizler gelip geçiciyiz''

 “Zor koşullarda göreve geldiğimizin ve işimizin zor olduğunu biliyoruz. Bunun için de sokağa inip kent ile bir ve bütün olmak en önemli derdimiz. Hiçbir yönetici arkadaşımızın da koltuk derdi yok. Ben tribünden buralara kadar geldim. Şu ana kadar koltuğa bir kez oturmadım ve oturmayacağım. Tek derdimiz tarihi çınar olan G.M. Manisaspor’u bir an önce uçurumdan aşağıya düşmesini engelleyip,hak ettiği yerlere gelmesini sağlamak. Manisalıların da geldiği günden beri bizlere destekleri de çok olumlu. Bizler gelip geçiciyiz. Kalıcı olan da kulüp İnşallah bu zor günleri birlikte aşıp, birlikte de başaracağız. Bu vesile ile de herkesin bayramını tebrik ediyorum ”dedi.

(Hür Işık Gazetesi)

Senin için hazırladığımız haberler