Mannarino sakatlandı, Federer turladı: Wimbledon'da nefes kesen maç...

29.06.2021 - 21:08 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 21:16

Son dakika tenis haberleri... Fransız tenisçi Adrian Mannarino, Wimbledon'da sakatlığından ötürü Federer'le oynadığı maçı yarıda bıraktı. İşte detaylar...

Mannarino sakatlandı, Federer turladı: Wimbledon'da nefes kesen maç...

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere'de Wimbledon heyecanı bir gün önce başladı. Bugün, turnuvanın en çok kazanan yarışmacılarından İsviçreli raket Roger Federer, Adrian Mannarino'nun çekilmesiyle bir üst tura yükseldi. Londra'daki merkez kortta düzenlenen maçta, iki tenisçinin rekabeti seyircilere keyifli anlar yaşattı. 2-2 eşitlikle devam eden maçın 5. setinde Fransız raket Mannarino, sağlık kontrollerinden sonra çekilme kararı aldı. 

"Dizinin üstüne düştü..."

Mannarino'nun 2-1 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 4. setinde, Roger Federer tekrar maça tutundu. İsviçreli raket, dünya 42 numarası Mannarino'ya 4. sette zor anlar yaşattı. Setin son bölümüne doğru Mannarino dizinin üstüne talihsiz bir şekilde düştü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra maça devam etmek istediğini belirten Mannarino, 5. sette ağrılarının artmasından ötürü maçtan çekildi. Böylece Roger Federer bir üst tura yükselmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler