Manchester United'da Erik ten Hag dönemi bitiyor

24.05.2024 - 18:35 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 18:45

Yarın FA Cup finalinde Manchester City ile karşılaşacak olan Manchester United’da teknik direktörü Erik Ten Hag dönemi bitiyor. İşte tüm detaylar...

Manchester United'da Erik ten Hag dönemi bitiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manchester United yönetimi, teknik direktör Erik ten Hag hakkında kararını verdi. The Guardian’ın haberine göre İngiliz devi Manchester United, FA Cup finalinin sonucu ne olursa olsun Hollandalı teknik adam Erik Ten Hag’ı görevden alacak.

Tarihin en kötü sezonlarından biri

Hollandalı teknik adamın yönetiminde olan Manchester United bu sezon 14 mağlubiyet alarak bir Premier Lig sezonunda en fazla mağlubiyet aldığı sezonu geçirdi. 

Avrupa yolu FA Cup finaline bağlı

Bu sezon Premier Lig’i sekizinci sırada tamamlayan Kırmızı Şeytanlar, Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan sıralamalarda yer alamadı. Kırmızı Şeytanların önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında yer alması için yarın oynayacağı FA Cup finalinde Manchester City’yi mağlup etmesi gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Transferde flaş gelişme! Dorukhan Toköz, o kulübe menajeriyle haber gönderdi
Habere Git

Averajı ekside kaldı

Erik ten Hag yönetiminde tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Manchester United, Premier Lig‘de bu sezon yediği golden fazla gol atamadı ve averajı -1’de kaldı. İngiliz devi 38 maçta 57 gol atarken kalesinde 58 gol gördü.

Sadece Lig Kupası kazanabildi

Manchester United ile 113 maça çıkan Hollandalı teknik adam İngiliz devinin müzesine sadece İngiltere Lig Kupası’nı ekleyebildi. Erik Ten Hag, Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı 113 maçtan 67 galibiyet alırken 15 beraberlik ve 31 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler