Manuel Fernandes: "Galatasaray'dan teklif aldım"

Feride Kara
06.05.2022 - 18:47 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 18:54

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Portekizli Manuel Fernandes, beIN Sports'a konuk oldu olduğu programda Galatasaray'dan gelen transfer teklifini açıkladı..

Manuel Fernandes: "Galatasaray'dan teklif aldım"

Beşiktaş ve Kayserispor'un eski futbolcusu Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'da forma giydiği dönemde Galatasaray'dan teklif geldiğini açıkladı.

Beşiktaş'ı çok fazla özledim

Beşiktaş günlerini anlatan Fernandes "Sevgi ile iyi bir şekilde hatırlıyorum. Çok güzel zamanlar geçirdim. Beşiktaş'ta hiç lig şampiyonluğu yaşamadığım için üzülüyorum. Ancak futbol, tutku ve daha fazlası oynadığım yerler arasındaki en iyi yerdi. Beşiktaş'ı çok fazla özledim. Kariyerimin en güzel dönemiydi. Onlarla bir şey kazanamamış olmak beni üzüyor. Çünkü bana çok şey katmış bir takım. Öyle bir kulüp ki, hayatım boyunca kalbimde kalacak."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Sörloth'tan kötü haber! Sociedad açıklama yaptı...
Habere Git

Galatasaray'dan teklif aldım

Oynadığı dönemlerde transfer gündeminin önemli isimlerinden olan Manuel Fernandes, Beşiktaş dışında Türkiye'den Galatasaray'dan teklfi aldığını söyledi. Fernandes, o dönem Lokomotiv Moskova'da forma giydiğini ve Galatasaray'dan teklif geldiği ancak kulübünün buna izin vermediğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler