Manuel Fernandes'e ağır suçlama: Ağza alınmayacak küfürler etti

11.11.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 11.11.2021 - 17:38

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da hem yönetim hem de teknik direktör Hikmet Karaman, Manuel Fernandes için ilginç suçlamalarda bulundu.

Manuel Fernandes'e ağır suçlama: Ağza alınmayacak küfürler etti

AJANSSPOR-HABER

Yukatel Kayserisor'da asbaşkan Ali Çamlı ve teknik direktör Hikmet Karaman gündemdeki konularla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. İkili, Manuel Fernandes'in kadro dışı kaldığı yönündeki haberlere de değindi. 

'Kendini Kayserispor'un üstünde görüyor'

Çamlı, "Fernandes çok lüks, çok üst düzey, kendisini Kayserispor'un ve takım arkadaşlarının üzerinde gören bir karakter. Hocamız ilk geldiğinde oyuncuyu kazanmak istedi. Biz de bu amaçla kendisine özel ilgi gösterdik" dedi.

Sarı-kırmızılı yönetici şöyle devam etti:

'Fernandes, Emrah Başsan'a da küfür etti'

"Fernandes, bu sezon 380 dakika forma giydi. 4 maç üst üste forma şansı verildi. Daha sonra Gençlerbirliği ile yapılan hazırlık maçında oyundan alınınca ağza alınmayacak küfürler etti. Hocanın ne yapmasını beklersiniz? Hikmet hoca buna rağmen kadro dışı bırakmadı. Sadece 18 kişilik kadroya alamayacağı oyuncularla antrenman yapmasını istedi. Antrenmanda Emrah'la girdiği bir pozisyon sonrasında küfürler havada uçuştu. Biz bu adama halen tahammül mü edelim?"

Karaman: Fernandes'i kazanmak istedim

Fernandes'e forma şansı verdiğini aktaran Hikmet Karaman da "Her oyuncu Kayserispor'un bir değeridir. Ben gelmeden bu takımın oyuncusu olan Fernandes'in lisansı yoktu. Bu lisansın çıkmasını ben istedim. Ben bu oyuncuyu kazanmak istedim ancak olmadı. Fernandes'in kendine has özelliği var" dedi. 

İlgini Çekebilir
Kayserispor'da Ali Naibi'nin ayrılık sebebi belli oldu
Habere Git

'Taraftar çağırıyor, gitmiyor'

Deneyimli çalıştırıcı yıldız futbolcu hakkında, "Sahaya çıkıyor, tek başına bir yerde duruyor. Toplantıya çağırıyoruz, 5 metre geride duruyor. Maç bitiyor, taraftar takımı çağırıyor, bu gitmiyor. Bütün bunlara rağmen ben oynatıp kazanma yoluna gittim. Hem benim hem de kulübün kırmızı çizgisi var" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler