Bayern Münih kaleci Neuer'den Icardi yorumu: ''Korkmuyor''

Ali Bozkurt
07.11.2023 - 19:03 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 19:07

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da golcü oyuncu Mauro Icardi'ye Manuel Neuer'den öcgüler geldi. Detaylar...

Bayern Münih kaleci Neuer'den Icardi yorumu: ''Korkmuyor''

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında Galatasaray, Bayern Münih'e konuk olacak. Karşılaşma öncesi Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer açıklamalarda bulundu. Başarılı kaleci Neuer, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi'ye övgüler yağdırdı.

''Galatasaray'a karşı da evimizde olacağız''

Yaşadığı sakatlık sonrası aylarca forma giyemeyen Neuer,  "Tekrar oynayabildiğim için mutluyum ve bu kadar iyi çalıştığı için mutluyum. Yarın Şampiyonlar Ligi'nde de harika bir oyunla tekrar oynayacağım için çok mutluyum, Galatasaray'a karşı da evimizde olacağız." ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund karşısında uzun süre sonra etkileyici bir oyun oynadıklarını belirten Neuer, "Cumartesi günü uzun süre sonra çok iyi bir oyun oynadık. Öncekinden daha iyi oynadık ve kendimizi göstermek için fırsat bulduk." şeklinde konuştu.

Neuer'den Icardi yorumu: Çok cesur

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Manuel Neuer, "Ne yapacağı kestirilemeyen ve ekstra bir özelliği olan süper bir oyuncu. Ayrıca penaltıyı attığında da gördüğümüz gibi korkusu yok, çok cesur bir forvet ve ceza sahası içinde çok güçlü. Ne olacağını biliyoruz, onu iyi savunmalıyız." dedi.

"NEUER TAKIMA LİDERLİK EDİYOR"

Manuel Neuer'in yeniden formasına kavuştuğu sorulan Tuchel, "Oynama şekli ne kadar takdir edilse azdır. Hâlâ son derece rahat ve bunu bir ödül olarak görebiliyor. Böyle devam ederse kesinlikle en üst seviyesine tekrar ulaşacaktır. Bize istikrar ve sakinlik veriyor, tavırlarıyla liderlik ediyor ve etrafındaki oyuncuları daha iyi hale getiriyor. Bu seviyede bunun bu kadar çabuk gerçekleşmesi onun kalitesi için çok şey ifade ediyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler