"Maradona başka bir dünya"

10.05.2020 - 23:25 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 23:25

İtalya Milli Takımı'nın unutulmaz isimlerinden Fabio Cannavaro da Messi - Maradona kıyaslamasına katıldı. Cannavaro, teknik direktör olarak Premier Lig'de çalışmayı hayal ettiğini de açıkladı.

İtalya Milli Takımı'nın unutulmaz defans oyuncularından biri olan ve günümüzde Çin Ligi'nde Guangzhou ekibinde teknik direktörlük yapan Fabio Cannavaro, hayalini açıkladı. İtalyan çalıştırıcı, Premier Lig'de bir ekibin başına geçmeyi hedeflediğini dile getirdi. Cannavaro, Messi ile Maradona arasında yapılan kıyaslamaya da değindi.

DIŞ HABER / AJANSSPOR

Cannavaro: "Premier Lig'de çalışmak isterim"

Cannavaro yaptığı açıklamada, "Asya'da en iyi takımlardan birinin başındayım. Gelecek dönemde elbette Avrupa'da bir deneyim yaşamak istiyorum. Avrupa futbolunun zorluklarını denemek istiyorum. İngiltere de çalışmak da hedeflerimden birisi" diye konuştu.

Cannavaro: "Maradona başka bir dünya"

Ayrıca Cannavaro da Maradona - Messi tartışmalarına katıldı. Cannavaro, "Messi'ye çok büyük saygı duyuyorum. Yeni nesil için en iyilerden biri. Ancak; Maradona çok farklı. Çünkü futbol o zamanlar farklıydı. Çoğu kez tekme yedi ama her şey yine kontroül altındaydı. Pele'yi hiç izlemedim. Maradona'yı izledim. O en iyilerden biri değil, en iyisi. Messi de üst seviyelerde ancak; Maradona başka bir dünya" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler