Maradona'nın 11 kişilik miras kavgası

26.11.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 26.11.2020 - 08:07

Arjantin'in futbol efsanesi Diego Armando Maradona hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü eski futbolcu Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybetmesinin ardından, kendisinin resmi ve gayri resmi çocuklarının arasında çıkacak miras paylaşımı krize neden oldu. İşte detaylar...

Maradona'nın 11 kişilik miras kavgası

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Diego Maradona'nın ölümü, kendisinin resmi olarak tanıdığı beş çocuğunu ve kendisiyle ilişkili altı kişiyi geride bırakırken, mirasıyla ilgili bir aile kavgası her an başlayabilir.

Maradona'nın kaç çocuğu vardı?

Diego Armando Maradona'nın kanunen kabul ettiği 5 çocuğu bulunuyor. Arjantinli yıldız geçen yıl  Küba'daki üç çocuğun daha babası olduğunu ve onlara soyadını vereceğini duyurmuştu.

Çıkan bu haberler sonrası Küba'da Maradona'nın başka çocuklarının da olduğu iddia edildi. Son olarak Arjantin'nin popüler TV programı Intrusos'a katılan Santiago Lara adlı kişi biyolojik babasının Maradona olabileceğini söyledi. Santiago Lara programda yaptığı açıklamada, "Annem vefat etmeden önce bana gerçek babamın Diego Maradona olduğu söyledi. Sanırım ona benziyorum. Yüzüm, burnum, her şey. Ama yıllarca baba olarak tanıdığım Marcelo'ya bakıyorum ve benzemediğimizi anlayabiliyorum. Sabahları bu duyguyla uyanmak kolay değil" ifadelerini kullanmıştı.

Maradona'nın avukatı Matias Morla, futbolcunun ölümünden aylar önce, kan bağı doğrulanırsa Santiago Lara'nın babası olarak sorumluluklarını üstleneceğini söylemişti.

"Koşarak kazandığım şeyleri size vermeyeceğim"

Arjantinli futbolcu Diego Maradona geçen yıl kendisi hakkında çıkan ölüm haberlerine sert tepki gösterdi. Maradona sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, "Şu anda Arjantin'de evimde huzur içinde oturuyor ve çalışıyorum" demişti.

Çocuklarının kendisi için ölüm haberleri yaydığını iddia eden efsane futbolcu Maradona, geride bırakacağı kişiler için şu ifadeleri kullanmıştı: "Sizlere hiçbir şey bırakmayacağım, tüm paramı bağışlayacağım. Hayatım boyunca koşarak kazandığım şeyleri size vermeyeceğim"

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler