Maradona’nın mirası kavga çıkardı

07.04.2021 - 23:29 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 23:33

Futbolun efsanesi Diego Armando Maradona'nın ölümünün ardından başlayan tartışmada kızları, avukatı hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar…

Maradona’nın mirası kavga çıkardı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Dünya futbolunun unutulmaz ismi Diego Armando Maradona öldükten sonra da gündem yaratmaya devam ediyor. 60 yaşında hayata gözlerini yuman efsanenin ardından ortaya çıkan miras tartışmaları büyüyor.

İhanet, sahtekarlık, taciz

Ünlü futbolcunun kızları Dalma ve Gianinna, babalarının avukatı Matias Morla için, Maradona markasının kullanımıyla ilgili "ihanet, sahtekarlık ve taciz" iddialarıyla suç duyurusunda bulunmuşlardı. Bunun üzerine polis de avukatın ofislerine baskın düzenlemiş, ayrıca, Morla'nın marka ile ilgili işlem yapmasını yasaklamıştı. 

Kızlarının kredi kartına el koydurmuş

Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapan avukat, "Diego vasiyetinde, 'Maradona markası kız kardeşlerimde olacak. Nakit para ve mal varlıklarım diğer hak sahiplerinde olacak' dedi. İki kızı, Maradona 2014 yılında kredi kartlarına el koymamı istediği günden bu yana benden hoşlanmıyorlar" şeklinde konuştu.

'Maradona yalnız öldü'

Bununla birlikte futbolun efsanesinin yalnız başına öldüğünü iddia eden ünlü avukat, "Maradona terk edilmişti, bu çok açık. Her gün konuştuğu kız kardeşleri, oğlu Dieguito ve eski kız arkadaşı Veronica Ojeda dışında kimse onun yanında olmadı " diyerek unutulmaz futbolcunun kızlarına bir kez daha göndermede bulundu.

Kasım 2020'de hayata veda etti

Diego Armando Maradona, 25 Kasım 2020 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Arjantinli yıldızın ayrıca ileri derecede karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları da bulunuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler