Maradona'nın torunu Sergio Agüero'nun oğlu Benjamin Tigre'ye transfer oldu

Feride Kara
04.03.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 22:17

Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Sergio Agüero'nun oğlu ve Maradona'nın torunu Benjamin Agüero'nun Arjantin kulübü Tigre ile futbola başladığı açıklandı

Maradona'nın torunu Sergio Agüero'nun oğlu Benjamin Tigre'ye transfer oldu

Yaşadığı kalp rahatsızlığı sebebiyle futbolu bırakan Arjantinli yıldız Sergio Agüero'nun oğlu ve Maradona'nın torunu Benjamin Agüero  Arjantin kulübü Tigre ile futbola başladığı. Ayrıca Benjamin'in vaftiz babası Sergio Agüero'nun yakın arkadaşı Lionel Messi. 

Sergio Agüero transferi açıkladı

13 yaşındaki  Benjamin Agüero Arjantin kulübü Tigre ile antrenman yaparak profesyonel futbola ilk adımlarını attı. Sergio Agüero, Benjamin'in Tigre ile iki antrenman yaptığını açıkladı. Agüero "Benjamin Tigre'ye gitti çünkü en iyi arkadaşı orada. Geçen hafta denemeye gitti ve bana yazdı. Bana 'Baba, geçtim' dedi.Onu aradım, tebrik ettim ve 'Bak, bütün bu yıl boyunca kendini toparla ve sonra gerçekten oyunu beğenip beğenmediğini gör' dedim. İyi vakit geçirdi, iki antrenmandan da keyif aldı, ancak devam edip etmeyeceğini bilmiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Pep Guardiola: NATO ve Avrupa tamamen başarısızlık örneği!
Habere Git

Kalp sorunu futbola veda ettirdi

Dünyanın en iyi forvetlerinden biri sayılan ve kariyerinde Atletico Madrid, Manchester City ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin formasını giyen Sergio Agüero, Barcelona'nın geçtiğimiz Ekim ayında Alaves ile oynadığı mücadelede nefes darlığı çekmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Uzun geçen bir tedavi sürecinin ardından kalbinde sağlık sorunu bulunan Agüero, Aralık ayında ise gözyaşları futbola veda etmek zorunda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler