Marc Bartra, Golü Sonrası Sevinç Yaşayan Çınar Ayık'la Bir Araya Geldi

İsa Kethüda
27.09.2022 - 17:40 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 17:47

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonsporlu Marc Bartra, golü sonrası sevinç yaşayan Çınar Ayık'la bir araya geldi. İşte detaylar...

Marc Bartra, Golü Sonrası Sevinç Yaşayan Çınar Ayık'la Bir Araya Geldi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantep FK'yi 3-2 yenen Trabzonspor'da karşılaşmanın son anlarında takımının galibiyet golünü atan Marc Bartra, golü sonrası sevinç yaşayan küçük taraftarla bir araya geldi.

Bartra, Çınar Ayık'la buluştu

Karşılaşmadan sonra sosyal medyadaki sevinç videosunu kendi hesabından da paylaşan ve küçük taraftarla tanışmak isteyen İspanyol oyuncu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 10 yaşındaki Çınar Ayık'la buluştu.

"Merhaba, adamsın abi"

Bartra, kendi formasını verdiği ilkokul 4. sınıf öğrencisine Türkçe "Merhaba, memnun oldum." derken küçük taraftar da İspanyolca "Merhaba, adamsın abi." şeklinde karşılık verdi.

"Çok mutlu oldum"

Çınar Ayık, stattaki gol sevincini sosyal medyada herkesin paylaştığını belirterek, "Bartra da paylaşmış. Sonra annem beni aradı. Çok mutlu oldum." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, yeniden yoğun programa giriyor
Habere Git

"O formayı hayatım boyunca saklayacağım"

Ayık, son saniyelerde gol olacağını hissettiğini de ifade ederek, "Gol sonrası kendimi tutamadım. Bir anda dans yaparak sevindim. O formayı hayatım boyunca saklayacağım. Çok mutlu oldum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler