Trabzonspor'un yeni transferi Marc Bartra'nın maaşı belli oldu

12.08.2022 - 09:14 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 10:52

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı Real Betis'in İspanyol stoperi Marc Bartra'yı bugün imza Trabzon'a getirecek. İspanyol basını yıldız oyuncunun alacağı maaşı yazdı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni transferi Marc Bartra'nın maaşı belli oldu

Uzun süredir, teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği özelliklere uygun bir sağ bek arayışını sürdüren Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı. 

Marc Bartra transferi tamam, bugün Trabzon'a geliyor

Karadeniz ekibi transfer listesindeki isimlerden biri olan ve ilk temaslarda istediği sonucu alamadığı Marc Bartra transferini bitirdi. Bordo mavililer, İspanyol oyuncu ve kulübü Real Betis ile anlaşmaya varırken, 31 yaşındaki futbolcunun bugün Trabzon'da olması bekleniyor. 

Maaşını İspanyollar duyurdu

Marca Gazetesi, Marc Bartra'nın Trabzonspor'a mailiyetini açıkladı. Haberde, bordo mavililerin Bartra için kulübü Real Betis'e yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, 31 yaşındaki oyuncunun ise bonuslarla birlikte yıllık 3 milyon Euro maaş alacağı kaydedildi.  

İlgini Çekebilir
Şampiyon Akyazı'da sahneye çıkıyor
Habere Git

32 maçta oynadı

Barça alt yapısından yetişen Marc Bartra, A takımda 3 sezon forma giydikten sonra 2016'da 8 milyon Euro karşılığında Alman ekibi Borussia Dortmund'a transfer oldu. İspanyol savunmacı bir sezon sonra ise bu kez 10.5 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu. Kulübüyle sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Betis formasıyla 32 maçta forma giyip 2 gol attı. Bartra bu maçlarda 6 da sarı kart gördü. 

Kupa kolleksiyoncusu

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan İspanyol futbolcunun neredeyse kazanmadığı kupa kalmadı. Bartra, 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 İspanya La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kupası ve 1 Almanya Kupası kazandı.

14 kez de milli formayı giydi

184 cm boyunda ve 70 kilo olan Marc Bartra, İspanya Milli Takımı'nın formasını da 14 kez terletti ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Barcelona kariyerinde ise 103 maçta sahaya çıkan Bartra, 6 gol ve 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler