Marca, Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü En İyi 11'e Ekledi

Ali Bozkurt
31.03.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 11:33

İspanyol gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan en iyi ilk 11'i yaptı. Kadroya Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü girdi. Detaylar...

Marca, Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü En İyi 11'e Ekledi

AJANSSPOR HABER

İspanyol gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan kadro oluşturdu. Verilen en iyi ilk 11'e Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen milil oyuncu Ferdi Kadıoğlu ile Hollanda da Feyenoord forması giyen milli oyuncu Orkun Kökçü girdi. Detaylar...

Marca'nın en iyi 11'i

Oyuncu Adı Takım Adı
Diogo Costa  Porto
Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe
Timber  Ajax
Inacio  Sporting
Santos  Zenit
Orkun Kökçü Feyenoord
Alvarez  Ajax
Kudus  Ajax
Sesko  Salzburg
Ramos  Benfica
Gonçalves  Sporting

Orkun Kökçü yükselişte

Hollanda ekibi Feyenoord forması giyen ve kaptanlığını yapan milli oyuncu Orkun Kökçü, Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Ermenistan'a karı galibiyet golümüzü atmıştı. Kökçü, bu sezon Hollanda Ligi Eredivisie'de Feyenoord formasıyla 18 maça çıktı. Kökçü, bu maçlarda 8 gol atarken 1 asist yaptı. Hollanda Kupası'nda ise 3 maçta 1 gol atarken Avrupa Ligi'nde ise 8 karşılaşmada 3 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu, vazgeçilmezler arasında

Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği başarılı performansı bu senede gösteren Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus'un da vazgeçilmezi olmayı başardı. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de 23 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti.

Kupalarda golü yok

Avrupa Ligi'nde 6 maçta elemelerinde 2 maçta ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 karşılaşmada forma giyen Kadıoğlu, gol ve asist yapma başarısı elde edemedi. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada forma giyme şansı elde etti.

Avrupa'nın gözdesi

Borussia Dortmund, Sevilla ve Roma'nın da yakından ilgilendiği Ferdi'nin en ciddi talibi Napoli. İtalyan temsilcisinin yetenekli oyuncu için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Hollandalı efsaneden Orkun Kökçü sözleri! G.Saray, F.Bahçe...
Habere Git

''Büyük paralara satılacak''

Ziggo Sport'a konuşan Hollanda futbolunun efsane ismi Ronald de Boer, Orkun Kökçü'ye övgüler yağdırdı. Boer,  "Kesinlikle Feyenoord'dan çok büyük bir bonservis karşılığında ayrılacak. Bence onu burada tutmak çok zor. Türkiye'de Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi kulüplerin Orkun Kökçü'nün hayalini kurduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler