Kupayı Sevilla, Parayı Galatasaray Kazandı! Marcao Detayı...

İsa Kethüda
01.06.2023 - 14:27 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 14:39

Penaltı atışları sonucu Roma'yı yenen ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla, Marcao'nun transferindeki anlaşma gereği Galatasaray'a ekstradan 1 milyon Euro ödeyecek.

Kupayı Sevilla, Parayı Galatasaray Kazandı! Marcao Detayı...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi Finali'nde normal süresi 1-1 sona eren maçta Sevilla penaltı atışları sonucunda Roma'yı 4-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. İspanyol ekibi 7. kez kupayı müzesine götürmenin sevincini yaşadı.

Galatasaray'dan giden 3 oyuncu kupa kaldırdı

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Alex Tellex, Fernando ve Marcao da, İspanyol ekibi Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Marcao, Galatasaray'a para kazandırdı

Sezon başında Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Sevilla 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Marcao, sarı-kırmızılı takıma para kazandırmaya devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git

Sevilla ile Galatasaray arasında yapılan sözleşmeye göre İspanyol ekibinin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması durumunda sarı-kırmızılı takıma ekstradan 1 milyon Euro daha ödeyecek.

Ayrıca yine İspanyol ekibinin UEFA Süper Kupa'yı kazanması durumunda 1 milyon Euro ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de katılması durumunda yine 1 milyon Euro daha ödeme yapacağı öğrenildi.

Sakatlıklardan kurtulamadı

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçta forma giyemeyen Marcao, 11 karşılaşmada sadece forma giydi ve 719 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor ilk transferini yaptı! Türkiye'ye geliyor...
Habere Git

Sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor

26 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusunun Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler