Marcao İtalya yolcusu!

06.03.2020 - 17:18 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 17:33

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'ya Atalanta, Fiorentina ve Udinese'den teklif var mı? İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı stoper Marcao'ya İtalyan ekiplerinden teklif var mı? İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Marcao'ya İtalya'dan teklifler geldiğini söyleyen deneyimli gazeteci, "İtalyan kulüplerinin gündeminde Marcao. Fatih Terim yönetiminde iyi iş yapıyor. 3 takımdan bahsediliyor. Atalanta, Fiorentina ve Udinese. Ben Atalanta'nın stoper konusunda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Fioretina bence en güçlü aday. Elbette sezon sonuna doğru bu durum olgunlaşacak ve Galatasaray'dan fiyat alınacak. Atalanta'nın çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Udinese ilgileniyor fakat Fiorentina Pezzella'nın yerine Marcao'yu alabilir" dedi.

"Bence Marcao için de Fiorentina iyi seçenek"

Fiorentina ve Udinese, Marcao ile ilgileniyor. Fiorentina bu konuda daha kararlı. Yeni bir başkanları var ve yeni bir takım kuracaklar çünkü. Fatih Terim daha önce Fiorentina'da çalıştı. Terim'in iyi ilişkileri var. Bunun kolaylaştırıcı etken olduğunu düşünüyorum. Marcao'nun gelecek sezon Fiorentina'da oynayacağını düşünüyorum. Bence Marcao için de Fiorentina iyi seçenek.

"Bu transferi Fiorentina gerçekleştirebilir"

Ben Marcao'yu İtalya'da görüyorum. Onun transferinin söz konusu olabileceğini düşünüyorum. Bu transferi Fiorentina gerçekleştirebilir. Bence Atalanta'dan ziyade Fiorentina ve Udinese Marcao ile ilgileniyor.

Senin için hazırladığımız haberler