Sevilla'da Marcao şoku! Yılın en kötü transferi

Feride Kara
24.08.2022 - 16:29 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 18:10

Galatasaray'dan İspanya'nın Sevilla takımına transfer olan Marcao henüz hiçbir maçta forma giyemezken sakatlığı süren oyuncu için taraftarlar yılın en kötü transferi diyor

Sevilla'da Marcao şoku! Yılın en kötü transferi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçlarında gösterdiği performansın ardından uzun bir süre transferi konuşulan ve sonunda İspanya'nın Sevilla takımına giden Marcao için taraftarlar isyan bayrağını çekti.

Hiçbir maçta forma giyemedi

11 Temmuz 2022 tarihinde İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'dan Marcao ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Ancak o zamandan sonra sakatlığı sebebiyle hiçbir La Liga maçında Marcao forma giyemedi. Ayrıca Sevilla bugün Brezilyalı oyuncunun sakatlığından dolayı antrenmanda yer almadığını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray iki yıldızı imzada bekletiyor
Habere Git

Yılın en kötü transferi

Galatasaray'dan 12 milyon Euro karşılığında Sevilla'nın yolunu tutan Marcao'nun transferinde 3 milyon Euro'luk da bonus bulunuyordu. Ancak Sevilla taraftarı bir buçuk aylık süreçte Sevilla formasını henüz giyemeyen Marcao için yılın en kötü transferi yorumlarında bulunuyor. Taraftar forumlarında Marcao konusunda umutsuz olan Sevilla taraftarı bu durumu dile getiriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler