Marcao ve Luyindama için karar! Abdurrahim Albayrak açıkladı...

16.03.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 15:53

Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak, Marcao ve Luyindama'nın geleceği hakkında konuştu. Marcao ve Luyindama kalacak mı, gidecek mi? İşte yanıtı...

Marcao ve Luyindama için karar! Abdurrahim Albayrak açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Fernando Muslera ile 2024 yılına kadar süren yeni bir sözleşme imzaladı. İmza töreninde Galatasaray'ın 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak, defans oyuncuları Marcao ve Luyindama'nın geleceği hakkında konuştu. Detaylar haberde... 

Albayrak son durumu açıkladı

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı tartışma konusu olan defans oyuncuları Marcao ve Luyindama ile ilgili en net açıklama Abdurrahim Albayrak'tan geldi. Albayrak her iki oyuncuyla ilgili müjdeli haberi verdi.

Marcao ve Luyindama kalıyor mu?

Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, "Marcao ve Luyindama'ın sözleşmelerini uzatmada son aşamalara ulaştık. Önümüzdeki haftalarda açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

İki futbolcunun da ayrılacağı gündeme gelmişti

Marcao'nun adı uzun bir süre Roma ile transferde anılmış ve Galatasaray'ın da Marcao için 15 milyon Euro beklentisi olduğu gündeme gelmişti. Demokratik Kongolu stoper Luyindama'nın da Fatih Terim tarafından gelecek sezon için kadroda düşünülmediği iddia edilmişti. 

Marcao ve Luyindama'nın Galatasaray performansı

2018-19 sezonunda 21 maça çıkan Marcao, 2019-20 sezonunda 39 maçta görev aldı. Brezilyalı stoper bu sezon ise 32 maçta 1 gol kaydetti.

Luyindama ise 2018-19 sezonunda 17 maçta 2 gol ve 1 asist üretirken geçen sezon da 15 maçta görev aldı. Luyindama'nın bu sezon da 24 maçta 2 gol 1 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler